Nutshell logo

Nutshell 365

Nutshell 365 er et svært omfattende kostdatasystem som dekker mange behov et kjøkken møter i hverdagen. 365 er den komplette versjonen som inneholder alle funksjoner.

Effektivisering og innsparing er nøkkelordene til Nutshell 365.

Tid er penger. Bli kvitt unødige tidstyver. Gi heller muligheten for de ansatte å kunne jobbe med de målene som virkelig betyr noe for virksomheten. Nutshell automatiserer mange av de administrative oppgavene slik som oppskriftshåndtering, generering av etiketter, fakturering, utregning av varebehov og mye mer!

Mat er også penger. Lider kjøkkenet av for mye svinn? Dette er en problemstilling vi kan hjelpe deg med å sette en stopper for. Nutshell 365 regner ut det nøyaktige behovet for råvarer ut i fra hvilke serveringer som er planlagt.

Fortsett å les under for å finne ut av flere nyttige funksjoner Nutshell 365 har å by på.

Funksjoner i Nutshell 365

Nutshell 365 moduler
Nutshell 365 moduler

Moduler

Nutshell 365 kan skreddersys etter dine behov ved bruk av forskjellige moduler. På denne måten slipper du å betale for unødvendige funksjoner du ikke har bruk for.

Det arbeides kontinuerlig for å utvikle nye og forbedre allerede eksisterende funksjoner.

Vi lytter til våre kunder. Vi har tatt til oss hva våre kunder har utrykt ønsker om og vi har planlagt mange spennende funksjoner til framtiden.

Se hvordan vi har tilpasset Nutshell 365 til din bransje

Pil høyre
Pil ned
Nutshell 365 kostdataprogram

Hei

Er det noe du savner?

Vi ønsker å tilby det beste innen kostdataprogram. Er det noe du mener Nutshell burde hatt? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om du har idéer til forbedring eller nye funksjoner som kan forbedre flyten i hverdagen,

Nutshell 365 kostdataprogram