Nutshell365

Eldreomsorgen

health care quality assurance

Kvalitetssikring

For oss er det viktig at at pasient får riktig mat til riktig tid. Gi beboerne trygghet og forutsigbarhet.

Elderly care automate

Automatiser

Nutshell kan knyttes opp mot ditt pasientsystem for automatisk å hente ut hvilke pasienter som er inneliggende i øyeblikket.

Elderly care save

Spar

Få overblikk over hverdagen.
Nutshell genererer nyttige rapporter for å gi deg oversikt.

Eldreomsorgen

Elderly care nutrition
Elderly care nutrition

Næringsinnhold

Gode rutiner for ernæring

Underernæring er et betydelig problem i eldreomsorgen.

Med Nutshell har du muligheten for å få oversikt over ingredienser og næringsinnholdet som inngår i oppskriftene. Med vår menyplanlegger kan du regulere menyene til å inneholde et sunt og variert kosthold som dekker den enkeltes næringsbehov. Du kan også tilpasse egne menyer for mer spesielle behov ved for eksempel matallergi, spise/svelgevansker, økt behov for næringsstoffer. Dette vil være et godt verktøy for å forebygge og behandle underernæring i eldreomsorgen.
 
I Nutshell kan du knytte informasjon om intoleranser, allergener og andre næringsbehov til beboers profil direkte i Nutshell. Dermed sikrer du at beboer får riktig mat servert.

Riktig mat til riktig tid

kitchen elderly care

Spar

Effektiviser kjøkkendriften

Få mer oversikt over driften og kostnadene tilknyttet ditt kjøkken. Nutshell genererer pris på hver porsjon inkludert personalkostnader.

Nutshell lager oversikt over innkjøpsbehovet ned til grammet ut i fra menyen du har planlagt. Derved senker du svinnet og sparer mat fra å gå til spille.

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder om at de har fått betydelige besparelser fra deres drift etter å ha benyttet Nutshell.

 

kitchen elderly care
Eldreomsorg mat
Eldreomsorg mat

Automatiser manuelle rutiner

Gi kjøkkenpersonalet muligheten til å levere et bedre tilbud

Nutshell gjør informasjon lett tilgjengelig og automatiserer tidkrevende manuelle rutiner.

Programmet kan kobles direkte opp mot ditt pasientsystem og hente ut nødvendig informasjon til produksjonen. Du trenger ikke lengre å bekymre deg over om kjøkkenet er oppdatert på produksjonsbehovet for hver enkelt dag. Dette vil igjen resultere i et senket matsvinn og besparelser på kostnader.

Nutshell kan også integreres direkte opp mot ditt økonomisystem slik at faktura kan sendes fra Nutshell til fakturasystem.

Kontakt oss for et tilbud!